Kaikki SAMKista tutkintoon valmistuneet ovat SAMKin alumneja. Rekisteröitymällä alumniksi varmistat kuitenkin pysyväsi yhteydessä SAMKiin ja kuulolla siitä, mitä SAMKissa tapahtuu.

 

 

SAMKista valmistunut, rekisteridy alumniksi

Kun täytät ja lähetät tämän lomakkeen, rekisteröidyt SAMKin alumniksi. Tiedot kootaan alumnirekisteriin. Rekisteriseloste on luettavissa osoitteessa: http://www.samk.fi/rekisteriselosteet . (Olemme päivittämässä rekisteriselostetta vain alumnitoimintaan koskevaksi. Se ei heikennä tietoturvaasi.) Tällä lomakkeella rekisteröityvät sekä AMK- että ylemmän AMK-tutkinnon suorittaneet. Ohita AMK/YAMK-kohta, jos se ei koske sinua.

 

Rekisteröidyille alumneille lähetetään SAMKin uutiskirje. Et sitoudu mihinkään.

 

Järjestämme myös erilaisia seminaareja ja keskustelutilaisuuksia, joihin myös sinulla on mahdollisuus osalistua. Alumneille voidaan lähettää mahdollisesti myös alakohtaisia tapahtumakutsuja sekä koulutusmarkkinointia. Voit myös kieltää postitukset.

 

Punaiset kohdat ovat pakollisia täyttää. Muu kohdat, etenkin tutkinto ja koulutusohjelma ovat suotavia täyttää, jotta voimme tiedottaa sinulle oman alasi tai kampuksesi alumnitapahtumista. Käyttäjälupaus: Me emme kuormita sähköpostiasi jatkuvalla syötöllä.

 

Henkilö- ja yhteystiedot

Opiskeluun liittyvät tiedot

Työhön liittyvät tiedot

Viestintäkanavat. Kerro tässä haluamasi osoitteet ja käyttäjätilit.

Uratarina. Kerrothan vielä lyhyesti uratarinasi. Esimerkiksi missä olet ennen työskennellyt ja kuinka kauan. Kuinka päädyit nykyiseen työhösi?

Tietosuoja ja markkinointilupa. HUOM. Tietoja ei julkisteta internetissä eikä muulla tavoin.

Tietojen lähetys

Muistithan tallentaa?

Kiitos liittymisestä SAMKin alumniverkostoon. Kuulumiin!

Ystävällisin terveisin
SAMK Alumnitoiminta